Support
MKB Website - SVO Project | Webdesign Webshop Website MKB Drukwerk ASB - Accessibility Settings Bar

Voordeligste dynamische MKB website van SVOSVO PRSVO PRojectmet CMS

MKB Website van SVO PRoject voor jou

De voordelige MKB Website van SVO PRoject wordt gebouwd volgens een beproefd en geslaagd concept. De voordelige MKB website is gebaseerd op een juiste balans tussen vormgeving, navigatie, inhoud en vindbaarheid binnen de zoekmachines. Daarnaast biedt de voordelige MKB Website van SVO PRoject aan jou als ondernemer alle middelen om zelf teksten aan te passen, rubrieken toe te voegen en e-commerce activiteiten te ondernemen.

In tegenstelling tot de meeste websites die statisch zijn, is de voordelige MKB Website van SVO PRoject uitgerust met een eigen Content Management Systeem. Dit gebruiksvriendelijke CMS stelt u in staat om zelf teksten aan te passen en pagina's toe te voegen. Je hoeft dus geen gepeperde facturen te betalen als je teksten en rubrieken wilt veranderen. Pas als ondernemer op voor deze valkuil die door bedrijven gebruikt wordt.

Complete MKB website inclusief CMS voor slechts €199,-

De MKB website van SVO PRoject is compleet. Voor slechts € 199,- heb je maar liefst 10 pagina's voor jouw bedrijf beschikbaar en een gebruiksvriendelijke CMS dat je in staat stelt om zelf teksten en rubrieken te veranderen. Daarnaast is de structuur van de MKB Website van SVO PRoject zo ingericht dat je steeds losse functionaliteiten kunt toevoegen zoals iDeal, een eigen webshop en een nieuwsbrief module. Ook hier gelden aantrekkelijke tarieven voor. Kortom de sleutel naar nieuwe klanten ligt volledig in jouw handen, met de voordelige en dynamische MKB Website van SVO PRoject. Voorzien van het modulaire CMS waar iedereen mee uit de voeten kan.

Image
Stap 1: Wensen
Stap 2: Pagina's
Stap 3: Modules
Stap 4: Illustraties
Stap 5: Veiligheid
Stap 6: Levering

Gratis SEF urls bij onze MKB website's scoren bij Google

Wij rusten je MKB website gratis uit met Search Engine Friendly urls, als je een MKB website bij ons koopt. Deze SEF urls er voor zorgen dat je site op relevante zoekwoorden beter te vinden is binnen de zoekmachines.

Voorbeeld: Je verkoopt als MKB bedrijf Miele wasmachines. Dankzij de SEF software kunt je de url van je rubriek veranderen in www.bedrijfsnaam.nl/miele-wasmachines in plaats van www.bedrijfsnaam.nl/index.php?aH0cL5Jc&option;=com_content&Itemid;=5

Multimedia Modules van SVO PRoject

Image

De eerste indruk is vaak bepalend voor de beeldvorming. Dit geldt zowel privé als zakelijk. Als bezoekers via het internet voor het eerst te maken krijgen met jouw bedrijf of organisatie, dan is het van het grootste belang dat je website een professionele uitstraling heeft. Is dit niet het geval, dan zullen bezoekers bij de homepage al afhaken en een volgend zoekresultaat gaan bekijken.

We gaan er vanuit dat je dit wilt voorkomen. Je kunt de aandacht van bezoekers trekken door gebruik te maken van de toegevoegde waarde die de Multimedia Modules van SVO PRoject bieden. Je moet dan denken aan Multimedia Modules als slideshows, foto albums, live video presentaties, webcams en de integratie van YouTube filmpjes op je website

Multimedia modules van SVO PRoject maken je website

De Multimedia Modules van SVO PRoject trekken niet alleen de aandacht van bezoekers, maar ze maken je website extra toegankelijk en besparen je tijd. Je kunt bijvoorbeeld gebruik gaan maken van instructievideo's. Voor de unieke lage prijs van slechts € 9.99 monteren wij voor je al een instructievideo zoals je kunt vinden in de kennisbank van ons supportcentrum.

Begin je eigen audio- of videokanaal met multimedia modules

Op het gebied van multimedia neemt SVO PRoject een vooraanstaande plaats in. Zo hebben wij voor zeer aantrekkelijke tarieven Multimedia Modules beschikbaar voor :
 • Eigen videokanaal
 • Online MP3 spelers
 • Webradio
 • Podcast

SVO Security voor zorgeloos beheer

Image

Beveiliging website van SVO PRoject

Voor elke ondernemer is het van het grootste belang dat de zakelijke website geplaatst wordt in een veilige omgeving. Het spreekt voor zich, dat je niet wilt dat andere gebruikers of hackers toegang krijgen tot jouw bestanden of relaties het gevaar lopen dat hun betalingsgegevens worden achterhaald als zij een product of dienst via jouw website bestellen en betalen. Het SVO Security pakket brengt dit risico bijna terug tot nul.

Het SVO Security pakket is zeer betrouwbaar

De specialisten van SVO PRoject hebben een jarenlange praktijkervaring opgebouwd in het zo optimaal mogelijk beveiligen van zakelijke websites. Als geen ander weten zij hoe groot het belang is van een goede beveiliging website. Maar al te vaak hebben zij in de praktijk situaties gezien, die zelfs hebben geleid tot het faillissement. Omdat vrijwel al onze relaties gebruik maken van het SVO Security pakket voor de beveiliging website kunnen wij dit voor een zeer voordelig tarief aanbieden.

Een top beveiliging op jouw website voor maar € 4.99

Je kunt je zakelijke website met het SVO Security pakket laten beveiligen voor maar €4.99 per maand. Voor nog geen vijf euro is alles rond je MKB Website, MKB Webshop of SVO Nieuwsbrief PRo-platform beveiligd. De beveiliging van SVO Security gaat veel verder dan de concurrentie en tegen een uiterst scherp tarief. Dit komt omdat wij vinden dat veiligheid in ons aller belang is. Voor ons is een tevreden klant winst. Als jij en je bedrijf het slachtoffer wordt van internetcriminelen, zijn al je klanten en bezoekers ook het slachtoffer. Daarom is SVO Security zo goed en goedkoop. 

SVO Statistieken zorgt voor instroom nieuwe klanten

Statistieken website van SVO PRoject

De meeste gebruikers van het internet denken dat de anonimiteit en de privacy van hun surfgedrag gewaarborgd zijn, helaas is het tegenovergestelde waar. De meeste zoekmachines kunnen je surfgedrag volledig in kaart brengen. En dat geldt in mindere mate ook voor de bezitters van een website. De bezoekers van je website denken dat zij anoniem je site kunnen bekijken, echter is ook dit niet waar. Elke bezoeker die je website bezoekt laat een spoor aan kostbare informatie achter. Deze informatie wordt in de statistieken van de website gedetailleerd vastgelegd. Het is dan ook bijzonder dat veel ondernemers en marketeers met deze kostbare informatie niets doen.

SVO Statistiek zorgt voor instroom nieuwe klanten

Door professioneel gebruik te maken van SVO Statistiek is het binnenhalen van nieuwe klanten een fluitje van een cent geworden. Als je dagelijks SVO Statistiek gebruikt weet je als eerste wie op zoek is naar jou product en of dienst. Via de statistieken website krijgt je inzage in de volgende gegevens:

 • Aantal bezoekers
 • Namen van bedrijven
 • Verhouding nieuwe en terugkerende bezoekers
 • Geografische gegevens
 • Bezochte pagina's
 • Zoekwoorden waarop jij gevonden wordt
 • Verwijzende sites

SVO Statistiek levert deze bijzondere Statistieken Website uitsluitend aan relaties die hun website bij SVO PRoject hebben laten ontwikkelen. SVO Statistiek kost slechts € 1,- per maand.

SVO Statistieken is concurentievoordelen

Je kunt jou website door e-commerce specialisten van SVO PRoject gedurende een periode van 3 maanden laten monitoren. Je ontvangt na deze periode een zeer gedetailleerde bezoekersanalyse waarin aspecten zijn opgenomen als:

 • Alle gegevens uit het SVO Statistiek abonnement
 • Benchmarketing met je vergelijkbare concurrent
 • Bezoekersoptimalisatie advies
 • Plan van aanpak tot realiseren van nieuwe internetmarketingdoelen

Een gedetailleerde bezoekersanalyse kost per analyse slechts € 199,- exclusief btw.

Image

SVO Drempelvrije Website vergroot de toegankelijkheid bij elk handicap

Zoals je op de diverse websites van de overheid hebt kunnen zien, verschijnt er een poppetje in een rood of groen vlak. Dit is bedoeld voor mensen met een visueel handicap. De afgelopen jaren heeft nachtstand of donkere modus een snelle opmars gemaakt en wordt steeds vaker toegevoegd aan populaire apps. Voor de kosten hoeft je dit echt niet na te laten.

SVO Toegankelijkheid

Image
SVO PRoject heeft op basis van open source technologie een toegankelijkheidsfunctie ontwikkeld die op elk type website kan worden gebruikt. Deze software heet SVO Toegankelijkheid. Rechts van je scherm zie je een rood rondje met daarin een poppetje. Dit is het internationale symbool voor mensen met een visuele beperking. Met SVO Toegankelijkheid kan je niet alleen tekst vergroten en verkleinen, maar ook een nachtmodus, een hoog contrastmodus en leeslinealen activeren. Test het zelf maar eens uit. Ben je overtuigd? Bestel SVO Toegankelijkheid voor slechts €14.95. Wij dragen zorg voor de integratie je eigen website. Hiervoor vragen wij de inloggegevens van je FTP. Deze vind je terug in de mail of heb je op papier ontvangen van je hostingsprovider.

SVO Tekst-naar-Spraak (TTS)

Image
Een andere optie die wenselijk is voor je bezoekers is de optie om de tekst op je website te laten voorlezen, dit is ook wel bekend als TTS, wat staat voor Tekst-naar-Spraak / Text-to-Speech. Je krijg geen opvallende knoppen en teksten erbij op je website. SVO TTS wordt geactiveerd zodra je een tekst selecteer met je muis. Klik op het speakertje en SVO TTS leest de tekst voor je voor. SVO TTS i Leuke bijkomstigheid is dat SVO TTS de gebruikers ook gelijk stimuleerd om hun ervaring met jou te delen op social media. Probeer het zelf maar eens uit. SVO TTS is verkrijgbaar voor €19.95

Pakketdeal: SVO TTS + SVO Toegankelijkheid samen voor €24.95 in plaats van €34.90

Beeld- en Tekstrechten

Alle afbeeldingen op deze website zijn afkomstig uit eigen studio of onder licentie aangekocht. Daarom mogen afbeeldingen in niet worden gekopieerd of gewijzigd. Ook op alle teksten rust copyright.

Gegevens

Postadres: De iep 61 2912 RD 
Nieuwerkerk aan den IJssel 
Telefoon+31 (0)6- 2 249 249 4
Openingstijden:
Maandag-Zaterdag 9:00-18:00

Wij gebruiken alleen functionele cookies

Wij gebruiken cookies op onze web site. Sommigen zijn essentieel voor het correct functioneren van de site, terwijl anderen ons helpen om de site en gebruikerservaring te verbeteren (tracking cookies). U kan zelf kiezen of u deze cookies wil toestaan of niet. Let op dat als u onze cookies weigert mogelijk niet alle functies van de site beschikbaar zijn.