Support
Custom QR-design - SVO Project | Webdesign Webshop Website MKB Drukwerk ASB - Accessibility Settings Bar

Custom QR-Code van SVO PRoject zet je op de kaart

Toen wij 9 jaar geleden begonnen met het gebruik van QR-codes kende de meeste mensen het begrip nog niet. Ondertussen is het echter ingeburgerd dat je met je camera (of op sommige telefoons heb je een losse app nodig) een zwart geblokte code scant en dat je daarna een website krijgt. Je kan echter zoveel meer! Je hoeft niet zoals iedereen een QR-code zoals hieronder te gebruiken. Vaak wordt je drukwerk, website en gebouw er niet fraaier op. Jouw bedrijf, merk en product wordt meestal niet herkenbaar door een QR-code. Bij SVO PRoject kan je QR-codes in bijna elke vorm, maat en kleur krijgen.

Heb je geen zin om alles te bekijken en inspiratie op te doen? Dat vinden wij geen probleem. Klik dan hieronder gelijk op het product wat jou intresseert.

QR-Code van SVO PRoject bestellen vanaf de menukaart

Net als in de horeca kan je bij SVO PRoject bestellen vanaf de menukaart. Jij kiest in stapjes welke QR-code wij voor jou serveren. Je kiest een frame uit of je sla dat over. In de tweede stap kies je of jouw logo er in moet worden verwerkt. Vervolgens kies patronen en vormen. En tot slot kies je waar het aan moet worden gelinkt. Welke kleuren wij gebruiken, bepaal jij helemaal zelf. Bon appetit! Uw QR-code wordt geserveerd door SVO PRoject.

Voor €10 ontwerpt SVO PRoject jouw QR-Code

Ja, het is echt waar. Voor €10 heb je een volledig custom, dus maatwerk, QR-code. Soms is het zinnig om te weten hoe vaak een code wordt gescant. Voor slecht €1,99 ontvang je elke maand rapportage over hoe vaak de code is gescant. Welke apparaat de bezoeker heeft gebruikt en waar hij of zij vandaan komt. Je ontvangt deze data in grafieken en een Excel-bestand met de onderliggende data.
1

Kies het patroon van de blokjes

Het is niet nodig dat het altijd strakke blokjes zijn. Kies een patroon wat bij jouw past of laat je GRATIS adviseren
2

Kies welk oog of marker die je wilt gebruiken

Ogen zijn de blokjes in de drie hoeken. De buitenrand en het vierkant in de ogen kunnen afzonderlijk worden gekleurd. Je kan zelfs in iedere hoek een ander oog gebruiken. Klik op het midden van de QR-code om te vergroten.
3

Kies je logo, afbeelding of icoon

Benut de gelegenheid om de binnenzijde van de QR code te verfraaien door je logo, een productafbeelding of icoon in het midden te plaatsen. De globe en Scan Me afbeeldingen kunnen in elke gewenste kleur worden veranderd.
4

Kies je frame uit, zodat het de aandacht trekt

Klik op de afbeelding om het frame te vergroten, zodat je het beter kunt bekijken

STAP 1: Kies het patroon van de blokjes in je QR Code

P1

P2

P3

P4

P5

P6

STAP 2: Kies welk oog of marker die je wilt gebruiken

O1 - Vierkant

O2 - Vierkant 3D

O3 - Ronding Links Boven

O4 - LO en RB ronde hoek

O5 - LB en RO ronde hoek

O6 - Ronde hoeken LB hoek

O7 - Ronde hoeken RB hoek

O8 - Ronding Links Boven

O9 - Ronding Rechts Boven

O10 - Rafels

O11 - Grote rafels

O12 - Ronde hoeken

O13 - Bolle wanden

O14 - Dots

O15 - Dots 2

STAP 3: Kies je logo, afbeelding of icoon

L1 - Jouw logo

L2 - Geen logo

L3 - Wereldbol Globe

L4 - Scan Me 1

L5 - SCAN ME 2

STAP 4: Kies je frame uit, zodat het de aandacht trekt

Klik op de afbeelding om het frame te vergroten, zodat je het beter kunt bekijken

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

QR Codes van SVO PRoject speciaal ontworpen voor Horeca

19

20

21

22

23

24

QR Code voor app landingspages

Steeds meer particulieren en bedrijven ontwerpen hun eigen apps. Waar je natuurlijk niet op zit te wachten is wat je tegenwoordig vaak in handleidingen aantreft: Tig QR-codes naast elkaar, voor één of meerdere apps op verschillende platforms. Gevolg: Je klant scant de verkeerde code; is teleurgesteld: klant kwijt of boos; oorzaak: Geen QR app landingpages van SVO PRoject.

SVO PRoject's QR app landingpages maakt blije klanten 

SVO PRoject wil niet dat dit jouw klanten overkomt. Daarom hebben wij een briljante tool voor onze klanten ter beschikking. Eigenlijk is het een mini-website waarin we de verschillende versies van je app neerzetten.

QR app landingspages laat niemand wachten

De QR app landingspages van SVO PRoject hebben een dynamische look. Het laden van de juiste apps kost, afhankelijk van je verbinding, een fractie van een seconden tot een paar seconden. Net als aan de telefoon muziek wordt ingezet als je in de wacht staat, zo verschijnt hier gedurende de zeer korte wachttijd een geanimeerde versie van jouw logo.

Premium QR app landingspage voor €1,99

SVO PRoject zorgt ervoor dat de QR app landingspages op en top functioneren en dat je tijdig wordt geinformeerd over tussentijdige afwijkingen. Je kunt ook de statistieken inzien en ontvang maandelijks (of zoveel eerder afgesproken) uitgebreide rapportage, zoals boven aan deze pagina weergegeven. Al deze service en ondersteuning, bij de QR app landingspages, ontvang je voor het kleine bedrag van €1,99 per maand. Zo kom je nooit meer voor verrassingen te staan en gelijkertijd zorgen wij voor een tevredener klant. Dat is echt weer zo'n deal van SVO PRoject!

Image
De interactieve digitale visitekaartjes noemen wij SVO CVF. Je ontvangt een QR-code die je kunt scannen met je smartphone, smartwatch en tablet. Je krijgt een digitaal visitekaartje te zien die interactief reageert op de gebruiker. Of je nu Windows, Android, ChromeOS, iOS of iPadOS gebruikt, je kunt met één klik alle gegevens overnemen in iemands telefoonboek of contacten. Daarnaast is deze gelijk gekoppeld aan Google Maps en mensen hun social media. Je haalt dus vele en vele malen meer uit je contacten, terwijl men nooit meer je visitekaartje kwijtraakt, omdat deze in hun cloud is opgeslagen. Bij SVO PRoject ontvang je GRATIS het digitale basisvisitekaartje bij een MKB Website. Het SVO Interactief Digitaal Visitekaartje PRemium stellen wij voor iedereen voor beschikbaar voor slechts: €10!
Voorbeeld afbeelding

De QR Digitale Menukaart van SVO PRoject is een moderne optie voor de horeca. Iedere keer een nieuwe menukaart laten drukken bij elke wijziging brengt best aardig wat kosten met zich mee. De QR Digitale Menukaart is het meest kostenbesparende en milieuvriendelijke alternatief voor de klassieke papieren menukaart. Je hoeft nu alleen maar een mooie QR Code van SVO PRoject neer te zetten. De klant scant de QR Code en krijgt gelijk de meest actuele menukaart te zien. Zo kan je dagelijks je kaart wijzigen en hoeft je nooit meer je klant te melden dat een bepaald gerecht op dit moment niet leverbaar is. Met de QR Digitale Menukaart verkoop je nooit meer 'nee'; Ben je milieuvriendelijk; Maak je een moderne indruk; Verhoog het klantcontact. Dat is 3 vliegen in 1 klap met de SVO QR Digitale Menukaart.
Voorbeeld afbeelding
Je herkend het probleem wel: Bedrijven vragen je te volgen op social media, maar door de hoeveelheid van social media, is het een chaos van logo's en linkjes. Dat komt niet profesioneel over. Wat vele niet weten is dat je veel meer kan dan volgen. Met de SVO QR Social Media Landingspage kan je ook bellen en chatten met één scan of klik. Zo vergroot je in een enkele handeling je bereikbaarheid. Bedrijven met QR Social Media van SVO PRoject scoren hoger in klanttevredenheid dan voordat zij QR Social Media van SVO PRoject hadden. Gebruik je SVO QR Social Media Landingpage voor een beter klanttevredenheid en meer reclame. De kosten zijn slechts eenmalig €10. Wil jij weten welke klanten welke social media onderdelen hebben gebruikt? Kies dan voor de SVO PRemium QR Social Media.
Voorbeeld afbeelding
Coupons knippen is niet echt populair meer. Mensen willen vaak in de winkel of voor deur van de winkel vaak pas kijken of ze korting bij je kunnen krijgen. Ondertussen kan je ze zelf de SVO QR Digitale Coupon via nieuwsbrieven en op je website publiceren. Daarnaast kan je de QR-code SVO Digitale QR Coupon. Zo vang je met 1 actie 3 doelgroepen. Daarnaast kan je SVO Digitale QR Coupon ook gebruiken voor in je webshop. Mocht je er geen hebben dan leveren wij deze al vanaf €75. SVO QR Coupon kost je slechts eenmalig €9,95! Heb je hierbij flyers nodig? Wij kunnen deze gelijk meeleveren. Kortingscodes scoren in Nederland en Belgie. Pak voor die paar Euro's voor de SVO Digitale Coupon code. De mogelijkheden voor digitale QR Kortingscodes zijn ook binnen jouw handbereik.
Voorbeeld afbeelding

De SVO QR Event Planner van SVO PRoject is een geupgrade versie van uitnodigingen versturen. Met SVO QR Event Planner scant de genodigde een QR-code die je kan met zijn mobiele apparaat. Met één klik heeft de genodigde niet alleen al benodigde gegevens: indien nodig kunnen ook de tickets gelijk worden geboekt en/of gereserveerd, met een enkele klik in zijn agenda gezet, koppeling met Google Maps, pictogrammen van faciliteiten en meer. SVO QR Event Planner is geschikt voor zowel enkel- als meerdaagse evenementen. Ook zeer geschikt voor het plannen van een kort evenement, workshop, masterclass, vergadering en congres. Begin- en eindtijd is optioneel. Laat SVO PRoject GRATIS als demonstratie een SVO QR Event Planner voor jouw onderneming aanmaken.
Voorbeeld afbeeldingen
Na of tijdens een marketingcampagne, bij klanttevredenheidsonderzoek en stemmingen is de SVO QR Beoordeel & Stem een grote uitkomst. De opties van SVO QR Beoordeel & Stem zijn legio en voor vele doeleinde geschikt. Jij kiest het doel en wij maken voor jou de beste custom QR beoordelingscampagne. De klant scant met zijn smartphone, smartwatch of tablet alleen deze code en met 1 tot 2 handelingen brengt hij zijn stem uit. SVO PRoject weet als geen ander dat 'less is more' van belang is als je van klanten een inspanning vraagt in jouw voordeel. SVO QR Beoordeel & Stem is misschien wel de meest betaalbare marketingtool van dit moment. Wij leveren je  dit prachtige instrument ter kennismaking aan voor slecht €4,99! Dat zijn nog eens vriendelijke prijzen van SVO PRoject.
Voorbeeld afbeeldingen

SVO QR Afspraken voorkomt loze tijd in een overvolle agenda

SVO QR Afspraak maken
Met SVO QR Afspraak voorkom je dat je patient of client zijn afspraak niet opschrijft of het afsprakenkaartje verliest. Maak het nu nog eenvoudiger en koppel met SVO QR Afspraak met jouw agenda en zorg dat met een enkele scan en klik de afspraak ook in zijn agenda op zijn mobiel of ander apparaat is gezet. Met SVO QR Afspraak bespaar je al snel honderden euro's per jaar. Tel maar eens alle misgelopen afspraken op. Jij als ondernemer en arts weet je heel goed hoeveel loze tijd verloren gaat door gemiste afspraken. Met SVO QR Afspraak ben jij en je patient of client echt gelukkig. Dat hoeft je toch niet te missen voor eenmaling €35?

SVO QR Vergadering

Komen bij jou op vergaderingen standaard een aantal niet opdagen of te laat? Zeuren ze dat het plannen te veel werk is? Maak je personeel en zakenpartners het makkelijk en laat met SVO QR Vergadering. Met een enkele scan en klik staat het in hun en jouw agenda. Jij bepaal hoeveel invloed je hebt. Dit werkt prima met de meeste cloud en app agenda's. Aan de kant van je collega, medewerker of zakenpartners maakt het niet uit welk agendasysteem ze gebruiken. Met SVO QR Vergadering heb jij een zorg minder en meer tijd voor waar het omgaat. Voor een eenmalige 'investering' van slechts €35 ben jij er klaar voor!
SVO QR Vergadering

Beeld- en Tekstrechten

Alle afbeeldingen op deze website zijn afkomstig uit eigen studio of onder licentie aangekocht. Daarom mogen afbeeldingen in niet worden gekopieerd of gewijzigd. Ook op alle teksten rust copyright.

Gegevens

Postadres: De iep 61 2912 RD 
Nieuwerkerk aan den IJssel 
Telefoon+31 (0)6- 2 249 249 4
Openingstijden:
Maandag-Zaterdag 9:00-18:00

Wij gebruiken alleen functionele cookies

Wij gebruiken cookies op onze web site. Sommigen zijn essentieel voor het correct functioneren van de site, terwijl anderen ons helpen om de site en gebruikerservaring te verbeteren (tracking cookies). U kan zelf kiezen of u deze cookies wil toestaan of niet. Let op dat als u onze cookies weigert mogelijk niet alle functies van de site beschikbaar zijn.